Content er måske det allervigtigste, når vi taler om TikTok annoncering. Når du producerer dit content er det vigtigt at inkludere lyd samt at være autentisk og sjov.

Overvej eventuelt at gøre brug af content creators, for blandt andet at øge social proof. Husk at TikTok tilbyder en Video Editor samt et Ads Library, hvor du har mulighed for at redigere dine videoer samt få inspiration fra andre annoncører.

Vores bedste tips til TikTok content

Hør vores bedste tips og tricks her!

TikTok har udviklet et værktøj kaldet Ads Library, hvor du har mulighed for at få inspiration fra andre annoncørers kreationer. Her har du mulighed for at søge og sortere efter specifikke regioner, industrier, kampagne objektiver og længden på videoerne. Du har desuden mulighed for at se de enkelte annoncers performance.

TikTok Ads Library

I dag skal vi snakke om hvordan Pinterest adskiller sig fra klassike social media platforme som Facebook, Instagram, Snapchat og TikTok.

Kerneværdier på TikTok

På TikTok er det muligt at benytte sig at et unikt annonceformat kaldet Top View. Formatet giver dig mulighed for at købe den øverste placering i feedet, så din annonce er det allerførste brugerne ser, når de åbner app’en.

Tiktok Top View placering

Hvis du ønsker at promovere din organiske profil på TikTok, så har du mulighed for at gøre det, ved at bruge Community Interactions kampagne objektivet. På den måde kan du få flere profilbesøg og følgere, hvilket øger chancen for at brugerne besøger dit websted.

Målsætningen Community Interactions

Hvis du overvejer at annoncere på TikTok, så kan du her høre, hvorfor TikTok er værd at annoncere på. Det er den blandt andet fordi 75% af brugerne vil underholdes, og fordi 91% udfører en handling ud fra det content, de ser på platformen.

Hvorfor skal du annoncere på TikTok?

Du skal være hurtig, hvis du skal være med på de trends der hitter på TikTok. Men hvis du er med på platformens trends er det en kæmpe fordel for dig som annoncør. Hør mere om det i videoen her.

Trends på TikTok

Copyright © SnapchatAnnoncering 2021. All rights reserved.

En del af Obsidian Digital