TikTok og Nordisk Film Biografer

Officiel TikTok Succes Story i samarbejde med

345%

ROAS

1.5M

Views

0.13€

CPC

6s Video

Målsætningen

Nordisk Film Biografer er Danmarks største biografkæde med 23 biografer i hele landet. NFBIO gik på TikTok for at udvide deres rækkevidde med en klar målsætning om at sælge flere biografbilletter på deres website.

Løsningen

Obsidian Digital og Nordisk Film Biografer har samen skabt effektive og opslugende fuldskærms-annoncer i TikToks feed. Annoncerne blev opsat via TikToks Ads Manager. Målsætningen var Danmark og med brede målgrupper, hvor TikToks algoritmer stod for at optimere leveringen til at skabe konverteringer på Nordisk Film Biografers website.


For at sikre engagement på annoncerne og et højt afkast på annoncekronerne, fulgte annoncerne lavet af Nordisk Film Bio og Obsidian Digital TikToks best practice-anbefalinger, inklusiv det at bruge underholdende og korte videoer med musik, der viser filmtrailers for aktuelle film.


En stærk CTA incentiverede TikToks community til at klikke ind til websitet og bestille billetter.

Resultaterne

Nordisk Film Biografers kampagner performede ekstremt godt fra starten af. Med sammenligning af kampagnerne i forhold til andre platforme, så Nordisk Film Biografer en højere CTR (Click Through Rate), højere engagement og lavere CPM (Cost per Mille) og CPC

(Cost per Click).


Takket være en effektiv optimering af TikTok-kampagnerne af Obsidian Digital så Nordisk Film Biografer en ROAS på 345 % (ekskl. fysisk salg af billetter), en Cost per Click på 0.13€, en Cost per Mille på 1.11€ og imponerende 1.5 millioner 6-sekundernes videovisninger.

Det er vores første succescase, og det er vi utroligt stolte af i Obsidian Digital.


Hvis du kunne tænke dig at læse casen, så klik dig videre til siden herunder.


Der kan du læse casen, læse hvordan vi gjorde, og hvilke resultater vi fik ud af det - og måske kan du drage inspiration til dit eget arbejde med TikTok annoncering. Du kan læse mere om casen her!


TikTok advertising has made it possible for us to reach and connect with a completely new audience compared to traditional platforms. Furthermore, the low price point, quality of traffic, and high engagement has made TikTok a significant part of our marketing mix.

Martin Berglund / Inbound Marketeer at Nordisk Film Biografer

TikTok Annoncering

TikTok Annoncering

Afholdes af Obsidian Digital A/S, CVR: 37407739.

Kan vi hjælpe med TikTok annoncering?

Copyright © SnapchatAnnoncering 2021. All rights reserved.

En del af Obsidian Digital