Emma Harboe er Lead på TikTok hos Obsidian Digital, hvor hun arbejder professionelt med online markedsføring på TikTok med fokus på performance. Hun har været med til at starte nogle af de største TikTok cases i Danmark og hjælper virksomheder med at opnå succes på TikTok gennem perfomance marketing.

Consultant

Emma Harboe Jørgensen

Om os

Katrine Stokholm Engsbye er Gap Year hos Obsidian Digital og del af TikTok-teamet i Obsidian Digital. Katrine har fra start vist stor interesse for TikTok som annonceringsplatform og har hjulpet flere kunder i gang på den eksplosivt voksende platform.

Gap Year

Katrine Stokholm Engsbye

Sarah Valentin Schandorph Ravn er Senior Paid Social Specialist og en del af TikTok-teamet i Heymedia, som er en del af Obsidian Digital i Aarhus. Sarah's favorit sociale medie er TikTok, og hun bruger selv mange af sine fri-timer på at være på platformen - både for at følge med i trends og tendenser, men også for at lære og blive underholdt. TikTok som annonceringplatform bliver stærkere og stærkere, og Sarah har hjulpet flere af Heymedias kunder med annoncering på TikTok.

Senior Paid Social Specialist

Sarah Valentin Ravn

Sofie Sephine Folmer Lauritzen er Associate Consultant og del af TikTok-teamet i Obsidian Digital. Sofie finder TikTok som annonceringsplatform yderst interessant, og sørger for altid at holde sig selv og teamet opdateret på de nyeste tiltag, trends og tendenser. Dette gør hun bl.a. ved jævnligt at deltage i TikTok-Masterclasses, ved at foretage research og ved selv at være aktivt tilstedeværende på platformen.

Associate Consultant

Sofie Sephine Folmer Lauritzen

Med TikTok som dit nye marketingsvåben kan du overhale dine konkurrenter ved at være mere nytænkende og turde at gribe den digitale udvikling. Nu har du altså mulighed for at være et skridt foran ved at implementere TikTok i dit marketingsmix!

TikTok Annoncering

TikTok Annoncering

Afholdes af Obsidian Digital A/S, CVR: 37407739.

Kan vi hjælpe med TikTok annoncering?

Copyright © SnapchatAnnoncering 2021. All rights reserved.

En del af Obsidian Digital